HOME » BRANDVEILIGHEID

Brandbeveiliging in gebouwen, vaartuigen, voertuigen of waar dan ook vraagt om maatwerk voorzieningen om aan geldende regelgevingen te voldoen en om schade door brand binnen de perken te houden. In de webwinkel bieden wij u innovatieve brandpreventie middelen en brandpreventie advies.


Brandslanghaspels

Advies en levering van brandslanghaspels, brandslanghaspelkasten en pictogram borden t.b.v. de goede zichtbaarheid van brandslanghaspels in gebouwen. Ook komt legionellapreventie, onderhoud en brandslanghaspel regelgeving aan bod.


Blusmiddelen-kopen

Voor advies en levering brandblussers (poeder, schuim, Co-2, sprayblusser), brandslanghaspels, blusdekens en automatische brandblussers, enz. Ruim informatie aanbod over brandblussers en het onderhoud eraan.


Advies-computerruimte

Advies computerruimte computervloer, koeling, blussing, branddetectie, brandblusser, bouwkunde, enz. Bij het inrichten van computerruimte of datacenter dient vooraf goed naar de wijze van klimatisering gekeken te worden.


Gebouwbeveiligingsystemen

Advies over gebouwbeheer software platform voor integratie van meerdere en diverse beveiligingsystemen zoals video management, inbraak, brand, lockerbeheer, toegangscontrole in èèn voordelig gebouwmanagement systeem.


Brandblusser-keuken

Advies en levering van specifieke vet brandblussers en blusdekens om een brand in de keuken te blussen. Innovatief is de brandblusser spray vetblusser - onderhoudsvrij - voor horeca gelegenheden en voor brandpreventie in de keuken thuis. 


Brandblusser-auto-kopen

Advies en levering van speciale autobrandblussers. Brandblusser voor personenauto, bestelbus en ook voor vrachtwagen, stadsbus, werktuigen, enz. in het beroepsverkeer. Sprayblussers en standaard brandblussers.


Brandblusser-boot

Advies en levering brandblussers voor jachthaventerreinen, jachthaven gebouwen en pleziervaartuigen. Diverse brandblussers als poederblussers, Co2 blussers, sprayblussers en blusdekens worden onder de aandacht gebracht.


Blusdeken-kopen?

Bij het kopen van een blusdeken is de grootte van belang. Ook dient een blusdeken aan norm 1869:1997 te voldoen. Behalve een blusdeken is ons advies om een vetbrandblusser in de keuken op te hangen.


Brandblusser-datacenter

Advies over de beste brandblusser voor datacenter. Op deze brandblusser datacenter website wordt verder ingegaan over de blussende werking van Co2 blustoestellen waarbij de 5 kilogram Co2 brandblusser de beste datacenter brandblusser is. 


Blusdekens

Niet alle blusdekens blussen oliebranden en vetbranden volgens het nieuwsbericht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit op 23 december 2013. Bij het blussen van olie of vet brand vatten 4 van de 12 onderzochte blusdekens vlam. Dat blijkt uit onderzoek van de NVWA. Bij ons koopt u de voor olie en vet branden geschikte moderne blusdekens.


Sprayblussers

Sprayblusser. Voor auto, boot, camper, caravan, keuken, meterkast en ouderen. Sprayblussers zijn goedkope onderhoudsvrije blussers licht van gewicht. Met de sprayblusser montagebeugel eenvoudig aan elke wand of in voertuig en vaartuig te monteren.


Onderhoudsarme brandblussers

Onderhoudsvrije brandblussers met Rijkskeurmerk voor bedrijven. Tevens onderhoudsvrije spraybrandblussers voor particulieren. Nieuwe brandblussers voor bedrijven welke tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud behoeven. U bespaart geld voor uw organisatie.


Bluswagens

Bluswagen kopen? Schuim, poeder en koolzuurgas bluswagens voor blussen oppervlakte branden in bedrijven, luchthavens en bedrijfsterreinen. Verrijdbare bluswagens worden succesvol ingezet bij blussen palletbrand, brand bandenopslag, datacenters warehouses, recyclingbedrijven. Overal waar grote snel ontwikkelende branden zijn te verwachten. 


Offerte brandblussers? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Automatisch blussen met automatische brandblussers. Welke automatische brandblusser kopen? Webwinkel automatische brandblussers.