HOME » GOEDKOPE BRANDBLUSSERS » METERKASTEN

Brandblusser meterkasten. Brandblusser om brand meterkasten te blussen. Elektrische apparatuur en installaties veilig blussen met sprayblussers. Brand in meterkasten kan ontstaan door te losse contacten, warmte ophoping en door combinatie van stof en warmte. Sprayblussers zijn prima meterkast brandblussers en universeel toepasbaar. Direct klaar voor gebruik en eenvoudig inzetbaar. Enkel dop verwijderen en spray opening op de brand richten. Effectieve brandblusser om brand in meterkast en elektrische installatie te blussen. Sprayblusser meterkast in de brandblusser webwinkel kopen? Sprayblusser voor meterkast brandbestrijding eenvoudig per IDeal afrekenen.


Behalve sprayblussers in de webshop onderhoudsarme brandblussers voor bedrijven conform het Bouwbesluit kopen. Sprayblussers zijn in meerdere varianten te koop. Sprayblusser auto, boot, woning, kantoor. Sprayblussers zijn ook inzetbaar bij het blussen van in brand staande huishoudelijke apparatuur. Een sprayblusser is in aanschaf goedkoper dan metalen brandblussers. Sprayblussers hebben geen verplicht onderhoud nodig. Bij het kopen van sprayblussers kunt u dus besparen op aanschaf en onderhoud. Een metalen brandblusapparaat mag max. 20 jaar dienst doen. Het blusmiddel in sprayblussers gaat 3.5 jaar mee. Toch is het kopen van sprayblussers over 20 jaar Total Cost of Ownership voordeliger. Informatie brandblusser innovaties en brandpreventie artikelen


Brandblusser meterkasten kopen? Neem gerust contact op. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sprayblusser meterkast. Sprayblusser om veilig in de meterkast te blussen. Brandblusmiddel zonder elektrische geleiding. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb