HOME » GOEDKOPE BRANDBLUSSERS

Goedkope brandblussers kopen? Sprayblusser auto. Goedkope brandblussers voor auto voertuigen en verrijdbare werktuigen. Onderhoudsvrije brandblusser voor in de auto. Licht van gewicht. Op welke plaats brandblusser in de auto te monteren? De sprayblusser auto is compact in omvang waardoor op vrijwel iedere plaats in de auto te monteren. Sprayblussers zijn compact en met èèn hand te bedienen. Sprayblussers werken net als elke spraybus. De verzegelde dop afnemen, op de brand in de auto richten en blussen. Sprayblusser auto bij brand snel en eenvoudig uit de auto brandblusser montagebeugel te halen. 


Sprayblusser bedrijfsauto, personenauto, camper, caravan, enz. Sprayblusser voor brand blussen in voertuigen bij -15°C tot +60°C. Sprayblussers zijn erkende brandblussers. Op sprayblussers wordt dit aangegeven d.m.v. het Rijkskeurmerk. Sprayblusser auto, prima brandblusser touringcar, stadsbus, taxi, landbouw werktuigen, enz. Het onschadelijke spray blusmiddel wordt tijdens het blussen op basis van microfog technologie zeer fijn verneveld waardoor er zeer weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd brand te blussen. Blustijd sprayblussers bijna gelijk aan die van metalen 6 liter schuimblussers. Met sprayblussers stootsgewijs blussen. Bij kopen sprayblussers onderhoud kosten besparen. Sprayblussers voor auto, boot, woning, kantoor, camper en caravan te koop.


SPRAYBLUSSER AUTO | VOORDELEN 

  • concurrerende prijs
  • met èèn hand te bedienen
  • geen brandblusser onderhoud kosten
  • geschikt voor ieder voertuig (ook werktuigen)
  • nooit meer onderdelen vervangen of dure keuringen
  • in ieder voertuig te bevestigen ( metaal, kunststof, frames )
  • brandblusser autovoertuigen, werktuigen en machines

Goedkope auto brandblussers kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Automatische blustoestellen. Webshop automatische blustoestellen CV, motorruimte, meterkast, wasdroger. Automatische blusser kopen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb