HOME » CONTACT » INFO » WELKE AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS

WELKE AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS?


Welke automatische brandblussers? Een automatische brandblusser blust automatisch zonder 230V aansluiting. Ook hoeft geen koppeling naar een brandmeldinstallatie tot stand te worden gebracht. Een automatische brandblusser blust een brand geheel zonder tussenkomst van personen wanneer de ruimte temperatuur hogere dan toegestane waarde bereikt. Automatische brand blussers met verschillende prijs te koop. In de webwinkel online automatische brandblussers bestellen. Innoverende automatische blussers ontworpen met bewezen blussende werking. Zo bieden wij u automatische blussers met milieuvriendelijke blusvloeistof waarbij geen kortsluiting optreedt bij blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur. Automatische brandblussers voor automatisch blussen meterkasten, wasdrogers en motorruimte. In de shop ook onderhoudsvrije sprayblussers


Werking automatische brandblusser is het versneld verlagen van de ontbrandingstemperatuur,  warmte onttrekking en verstikking van de brand door afdekkend en verkoelend blusmiddel. Automatische brandblussers behoeven geen onderhoud, enkel visuele controle. Een automatische brandblusser in de motorruimte van een boot dient bijv. ter voorkoming van branduitbreiding. Behalve de automatische motorruimte brandblusser kunt u deze ook boven een werkbank, de wasmachine, wasdroger of in de meterkast plaatsen. Webwinkel automatische brandblussers immuun voor trillingen en schokken welke schadelijk zijn voor de meeste andere automatische blussers.


Webwinkel brandblussers voor bedrijven en particulieren. Naast deze brandblussers kunt u bij ons ook computerruimte brandblussers in de webwinkel kopen en brandblussers voor auto, camper, caravan en voor aan boord van uw boot.


Offerte automatische blusser ontvangen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Welke automatische brandblusser boven wasdroger, wasmachine? Automatisch blussysteem motorruimte.